KIES JE PARTIJ.NL

Over

Dit forum is een verzamelplaats van standpunten en meningen van en over politieke partijen in Nederland. Kiesjepartij heeft geen kleur of voorkeur voor enige partij. Het wil voorzien in informatie en de behoefte van mensen (kiezers en niet-kiezers) om een eigen mening te vormen over (actuele) standpunten.

Zo begon het.
De klas had de opdracht gekregen een presentatie te geven over politiek in Nederland. Als hulp een aantal vragen als ‘Wat is Links en wat is Rechts? En wat is democratie? Wat is de functie van de Eerste Kamer?’  De zoektocht op internet leverde heel veel informatie op. Maar nooit echt objectieve, veel informatie bleek ‘gekleurd’ of voorzien van persoonlijke meningen. Politiek bleek ook vaak een onderdeel te zijn van een bepaald gedachtengoed of zoals bij mediasites ‘slechts een onderwerp naast Sport, Cultuur en dergelijke. De wens voor een website waar verschillende meningen en standpunten samen komen, was geboren. Maar ook een website waar basale vragen beantwoord worden. KiesjePartij.nl is geen stemwijzer en geeft geen stemadvies.
We proberen zoveel als mogelijk informatie objectief te brengen met bronvermelding en zo divers als mogelijk.

Een kleine redactie van studenten schrijft artikelen, plaatst blogs en redigeert persberichten. Heb je vragen of opmerkingen:

we horen graag jouw mening:
info@kiesjepartij.nl of op twitter @kiesjepartij.

Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.