KIES JE PARTIJ.NL

SGP

Website

SGP is vóór politiek volgens Bijbelse waarden en normen. Zij komt op voor de christelijke cultuur en traditie in Nederland. Een land waar het leven beschermd wordt, het gezin geborgenheid ervaart en mensen omzien naar elkaar. Een land waar de zondag rustdag is, waar mensen zich veilig voelen en waarin de overheid vrijheid van burgers waarborgt. De SGP stáát ervoor.

De Bijbel, het Woord van God, is de basis van waaruit politieke standpunten worden bepaald en discussies gevoerd. Nu staat in de Bijbel niet alles. We kunnen bijvoorbeeld niets lezen over de geluidsnormen voor Schiphol. Toch willen we juist ook dan een standpunt innemen vanuit een Bijbels perspectief. Bij geluidsnormen kunnen we bijvoorbeeld denken aan de overlast voor het milieu en het belang voor de economie. Zo is ook een standpunt over geluidsnormen terug te voeren op een Bijbels verantwoorde politiek.
Lees meer over de standpunten van de SGP op de website

Vandaag is het #Veteranendag. De SGP is dankbaar voor al het werk wat onze veteranen in het verleden gedaan hebben en wat onze militairen over de hele wereld doen voor vrede en (internationale) veiligheid.

Deze week staat het SGP-journaal volledig in het teken van #stikstof en het #boerenprotest!

Vanaf nu te bekijken op ons YouTube-kanaal: https://youtu.be/qadAj2R2kWQ

Tegen boeren en provincies zeggen dat ze inspraak hebben op het stikstofdictaat, is alsof je een kalkoen vraagt hoe hij met Kerst wil worden opgediend.

@BisschopRoelof (SGP) versus Tjeerd de Groot (D66). Ga voor het hele fragment naar: https://youtu.be/hWgDC_rZqes

#stikstofdebat

Het Europarlement stemde net voor verlenging van de coronapas (453 stemmen voor, 119 tegen en 19 onthoudingen). De SGP stemde tegen. De #coronapas voorkomt geen besmettingen, zorgt wel voor verdeeldheid.
Elk land beslist zelf of ze de pas gebruiken. Onze oproep: niet doen!

Load More...