KIES JE PARTIJ.NL

SGP

Website

SGP is vóór politiek volgens Bijbelse waarden en normen. Zij komt op voor de christelijke cultuur en traditie in Nederland. Een land waar het leven beschermd wordt, het gezin geborgenheid ervaart en mensen omzien naar elkaar. Een land waar de zondag rustdag is, waar mensen zich veilig voelen en waarin de overheid vrijheid van burgers waarborgt. De SGP stáát ervoor.

De Bijbel, het Woord van God, is de basis van waaruit politieke standpunten worden bepaald en discussies gevoerd. Nu staat in de Bijbel niet alles. We kunnen bijvoorbeeld niets lezen over de geluidsnormen voor Schiphol. Toch willen we juist ook dan een standpunt innemen vanuit een Bijbels perspectief. Bij geluidsnormen kunnen we bijvoorbeeld denken aan de overlast voor het milieu en het belang voor de economie. Zo is ook een standpunt over geluidsnormen terug te voeren op een Bijbels verantwoorde politiek.
Lees meer over de standpunten van de SGP op de website

'Spanning rond corona en rouwverlof'

Bekijk het SGP-WEEKJOURNAAL vanaf 19.30 uur op YouTube of kijk het later terug via de link:

https://youtu.be/1kT1ha6Xuno

Overal zijn ruime verlofregelingen voor, maar voor rouwverlof is er amper iets georganiseerd. Dat moet veranderen!

Vanmiddag is er op initiatief van @chris_stoffer daarom een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer met o.a. ervaringsdeskundige Marrit van Exel.

Bekijk op ons YouTube-kanaal hoe de VVD richting een vaccinatieplicht beweegt.

Zie: https://youtu.be/1VUwCq6EGiY

SGP-senator @djhvandijk interrumpeert VVD-senator De Bruijn-Wezeman.

Veel bedrijven krijgen niet de coronasteun die ze nodig hebben. Daarom dient SGP-Kamerlid @chris_stoffer vandaag samen met @ThierryAartsen (VVD) een motie in om het TVL-plafond te verhogen!

Lees hier de motie. ⬇️

Load More...