KIES JE PARTIJ.NL

SP

Website

De SP geeft de macht terug aan mensen. We bouwen aan een land waarin we samen leven en samen werken. Een land waarin je medemens niet je concurrent, maar je buurman of collega is. Een land waar we geen winst maken over de rug van patiënten en waar we respectvol omgaan met onze ouderen.

Daarom zijn wij voor:

Samen breken we met de jarenlange politiek van ieder-­voor-­zich en zorgen we ervoor dat we weer trots kunnen zijn op ons land.

Lees meer over de SP op hun website.

Kabinet wil Teslarijders nog een cadeautje geven; lagere parkeertarieven voor elektrische auto’s. Alsof die niet al buitensporig gesubsidieerd worden, krijgen ze ook nog parkeerprivileges… Ik zeg: Niet doen. Gebruik dat geld bijvoorbeeld voor goedkoper OV.https://www.telegraaf.nl/watuzegt/2069645796/weer-een-cadeautje-voor-de-happy-few

De prijzen voor #boodschappen gaan door het dak📈 💰15,6% prijsstijging sinds augustus vorig jaar, tijd dus voor actie!

Daarom komt de SP met een noodplan! Verlaag de BTW op boodschappen. Steun onze actie! 👇
https://kostenomlaag.sp.nl/

Wij steunen het stikstofbeleid niet. De banken hebben de afgelopen decennia goed verdiend aan de boeren. Daarom stellen wij voor om de banken mee te laten betalen aan het oplossen van deze crisis.

Bekijk hier onze oplossingen voor het stikstofprobleem.👇
https://www.sp.nl/onderwerp/onze-oplossingen-voor-stikstofprobleem

Wat was het een geweldige SP Familiedag!🍅 Samen met meer dan 3.000 SP’ers vierden we ons 50-jarig bestaan. Bekijk hier de video. 👇 #50jaarSP

Load More...