KIES JE PARTIJ.NL

SP

Website

De SP geeft de macht terug aan mensen. We bouwen aan een land waarin we samen leven en samen werken. Een land waarin je medemens niet je concurrent, maar je buurman of collega is. Een land waar we geen winst maken over de rug van patiënten en waar we respectvol omgaan met onze ouderen.

Daarom zijn wij voor:

Samen breken we met de jarenlange politiek van ieder-­voor-­zich en zorgen we ervoor dat we weer trots kunnen zijn op ons land.

Lees meer over de SP op hun website.

Er is "breed maatschappelijk draagvlak" voor het schrappen van de personeelsnorm in verpleeghuizen... Waar haalt Rutte het vandaan? Minder zorgverleners in het verpleeghuis betekent slechtere zorg, minder aandacht en een fors hogere werkdruk.

Energie is een basisvoorziening. Het liberaliseren van onze energie was fout. We hebben er niets meer over te zeggen. Laten we, nu het kabinet miljarden wil overmaken aan energiebedrijven, daar minimaal zeggenschap voor terugeisen.
#APB2022

Bepaalt straks de overheid waar jij jouw geld aan mag uitgeven? @MahirAlkaya vandaag in @telegraaf👇
https://www.telegraaf.nl/nieuws/2117270374/moeten-we-vrezen-voor-de-digitale-euro-straks-bepaalt-de-overheid-waar-jij-je-geld-aan-mag-uitgeven

Haal het geld waar het zit.

Daarom stelt de SP een extra schijf winstbelasting voor grote bedrijven met winst boven de miljoen euro voor. Met dat geld kunnen we direct de kosten voor mensen verlagen.

#APB2022

Load More