KIES JE PARTIJ.NL

SP

Website

De SP geeft de macht terug aan mensen. We bouwen aan een land waarin we samen leven en samen werken. Een land waarin je medemens niet je concurrent, maar je buurman of collega is. Een land waar we geen winst maken over de rug van patiënten en waar we respectvol omgaan met onze ouderen.

Daarom zijn wij voor:

Samen breken we met de jarenlange politiek van ieder-­voor-­zich en zorgen we ervoor dat we weer trots kunnen zijn op ons land.

Lees meer over de SP op hun website.

Nooit zal ik de dag vergeten dat hij er drie inschoot en mijn club Feyenoord kampioen maakte, Dirk @Kuyt! In de nieuwste aflevering hebben we het over Feyenoord, de formatie en het werk van Dirk voor sport voor mensen met een beperking.

Luister hier! 👇
https://www.sp.nl/nieuws/2021/11/podcast-daarom-is-goed-aflevering-16-dirk-kuyt

Het kabinet onderzoekt een verbod op het massaal doden van haantjes. Dit naar aanleiding van ons aangenomen voorstel. 🐣

Dat is een stap vooruit, maar we kunnen nu niet achteroverleunen. We moeten de druk op blijven voeren! 🐥

Steun de actie 👉 http://sp.nl/haantjes

De rechtspraak in Nederland is duurder geworden en slechter bereikbaar. De drempel om je recht je halen als je bijvoorbeeld een conflict hebt is veel te hoog.

Daarom presenteerde @MichielvNispen de Huizen van het Recht, voor rechtspraak in de buurt 👇
https://www.sp.nl/nieuws/2021/11/voor-alle-nederlanders-sociaaljuridische-hulp-in-buurt

Op dit moment strijden grote commerciële banken en hun opkomende uitdagers om de toekomst van ons geld. Op 4 maart 2022 verschijnt mijn boek over deze stille strijd en de rol van politici daarin.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte! https://www.botuitgevers.nl/news/van-wie-wordt-ons-geld-mahir-alkaya-over-de-stille-strijd-tussen-oppermachtige-banken-en-hun-opkomende-uitdagers/

Load More...