KIES JE PARTIJ.NL

VVD

Website

Een kleine greep uit de standpunten (van de VVD website):

De belastingen moeten zo laag mogelijk blijven, zodat hardwerkend Nederland het verdiende geld zo veel mogelijk naar eigen inzicht kan besteden.

De VVD wil ondernemerschap van mensen en bedrijven stimuleren.

Nederland moet veilig worden: wie zich misdraagt verdient direct een gepaste straf en agressie tegen hulpverleners moet zo snel mogelijk worden aangepakt.

De VVD is vóór een sterke defensie in NAVO-verband om externe gevaren effectief het hoofd te kunnen bieden.

Goed onderwijs vinden wij essentieel.

De VVD wordt in 390 gemeenten vertegenwoordigd door in totaal 1184 raadsleden, 205 wethouders en 104 (waarnemend) burgemeesters.

In de 12 provincies worden ze vertegenwoordigd door in totaal 108 statenleden en 15 gedeputeerden. Daarnaast worden ze vertegenwoordigd in 23 Waterschappen.

Landelijk wordt de VVD vertegenwoordigd door 40 Tweede Kamerleden, 13 Eerste Kamerleden, 7 ministers en 2 staatssecretarissen. Ook op Europees niveau is de VVD vertegenwoordigd met 3 leden van het Europees Parlement.

Hierachter zit de partijorganisatie. Deze wordt bestuurd door een hoofdbestuur onder leiding van voorzitter Henry Keizer. Het hoofdbestuur en de leden worden ondersteund door de medewerkers van het algemeen secretariaat.

Meer informatie vind je op de website

Nooit opgeven.

Dat is exact wat we nu zien in Iran. Extreem dappere vrouwen staan op en laten van zich horen. Voor hun vrijheid én die van alle generaties na hen. Dit verdient alle respect, bewondering en steun.

De dreiging door #Rusland stopt niet in
#Oekraïne.

#Poetin bedreigt ook onze vrijheid en veiligheid. De fundamentele principes van ons vrije leven in Europa staan op het spel.

Politici die beweren dat de oorlog in Oekraïne niet over ons gaat, schetsen een valse tegenstelling.

"Ik wil de rekening niet doorgeven aan volgende generaties, maar je wilt ook niet dat een generatie door het ijs zakt door te hoge prijzen. Dat kunnen we niet laten gebeuren."

Fractievoorzitter @hermans_sophie in het AD. 👇
https://www.ad.nl/politiek/fractieleider-vvd-sophie-hermans-het-wordt-tijd-dat-we-gaan-leveren~a034600b/

Sophie Hermans (VVD): ‘Middelvinger naar de koning? Hou op, laat je stem horen op een normale manier’ https://www.ad.nl/politiek/fractieleider-vvd-sophie-hermans-het-wordt-tijd-dat-we-gaan-leveren~a034600b/

Load More