KIES JE PARTIJ.NL

VVD

Website

Een kleine greep uit de standpunten (van de VVD website):

De belastingen moeten zo laag mogelijk blijven, zodat hardwerkend Nederland het verdiende geld zo veel mogelijk naar eigen inzicht kan besteden.

De VVD wil ondernemerschap van mensen en bedrijven stimuleren.

Nederland moet veilig worden: wie zich misdraagt verdient direct een gepaste straf en agressie tegen hulpverleners moet zo snel mogelijk worden aangepakt.

De VVD is vóór een sterke defensie in NAVO-verband om externe gevaren effectief het hoofd te kunnen bieden.

Goed onderwijs vinden wij essentieel.

De VVD wordt in 390 gemeenten vertegenwoordigd door in totaal 1184 raadsleden, 205 wethouders en 104 (waarnemend) burgemeesters.

In de 12 provincies worden ze vertegenwoordigd door in totaal 108 statenleden en 15 gedeputeerden. Daarnaast worden ze vertegenwoordigd in 23 Waterschappen.

Landelijk wordt de VVD vertegenwoordigd door 40 Tweede Kamerleden, 13 Eerste Kamerleden, 7 ministers en 2 staatssecretarissen. Ook op Europees niveau is de VVD vertegenwoordigd met 3 leden van het Europees Parlement.

Hierachter zit de partijorganisatie. Deze wordt bestuurd door een hoofdbestuur onder leiding van voorzitter Henry Keizer. Het hoofdbestuur en de leden worden ondersteund door de medewerkers van het algemeen secretariaat.

Meer informatie vind je op de website

We eren op #Veteranendag de Nederlandse vrouwen en mannen die overal op de wereld hun leven in de waagschaal hebben gelegd om andere mensen een kans te geven op een beter en vrijer leven. Voor de offers die zij hebben gebracht verdienen zij ons grootste respect.

2

Vandaag eren we onze #veteranen, die Nederland en andere landen vrij en veilig hielden.

Juist in deze tijd waarin onze veiligheid zo onder druk staat is de waardering extra groot. Voor onszelf, onze kinderen en toekomstige generaties.

#veteranendag #Veteranendag2022

Vandaag is het veteranendag.

Vanmiddag op weg naar Ede voor de ALV van @VVD Gelderland.
Niet zonder blijk van waardering voor onze veteranen op deze dag.
#veteranendag #Veteranendag2022

Vandaag vieren we Veteranendag.

Staatssecretaris van Defensie @cavandermaat bedankt alle veteranen die gevochten hebben voor onze vrede en veiligheid. 👇

Load More...