KIES JE PARTIJ.NL

VVD

Website

Een kleine greep uit de standpunten (van de VVD website):

De belastingen moeten zo laag mogelijk blijven, zodat hardwerkend Nederland het verdiende geld zo veel mogelijk naar eigen inzicht kan besteden.

De VVD wil ondernemerschap van mensen en bedrijven stimuleren.

Nederland moet veilig worden: wie zich misdraagt verdient direct een gepaste straf en agressie tegen hulpverleners moet zo snel mogelijk worden aangepakt.

De VVD is vóór een sterke defensie in NAVO-verband om externe gevaren effectief het hoofd te kunnen bieden.

Goed onderwijs vinden wij essentieel.

De VVD wordt in 390 gemeenten vertegenwoordigd door in totaal 1184 raadsleden, 205 wethouders en 104 (waarnemend) burgemeesters.

In de 12 provincies worden ze vertegenwoordigd door in totaal 108 statenleden en 15 gedeputeerden. Daarnaast worden ze vertegenwoordigd in 23 Waterschappen.

Landelijk wordt de VVD vertegenwoordigd door 40 Tweede Kamerleden, 13 Eerste Kamerleden, 7 ministers en 2 staatssecretarissen. Ook op Europees niveau is de VVD vertegenwoordigd met 3 leden van het Europees Parlement.

Hierachter zit de partijorganisatie. Deze wordt bestuurd door een hoofdbestuur onder leiding van voorzitter Henry Keizer. Het hoofdbestuur en de leden worden ondersteund door de medewerkers van het algemeen secretariaat.

Meer informatie vind je op de website

Aukje de Vries (@stas_TD) en haar douane onderschepten maar liefst 27.000 brieven met drugs. “Het is een verdubbeling van de vangst ten opzichte van vorig jaar. Het is niet normaal en zorgt voor veel ellende in onze samenleving.” #Op1 #WNL

Demonstreren doe je op het Malieveld. Niet op de openbare weg. Dat zorgt voor onveilige situaties.

Tweede Kamerlid @ingridmichon bij Op1. 👇

Klimaatactivisten moeten niet zeuren dat ze preventief zijn opgepakt. Vindt VVD-Kamerlid @ingridmichon. “Wat hier aan de hand is, is dat ze hebben opgeroepen tot strafbare feiten. Ze willen namelijk een weg bezet houden.” #Op1 #WNL

In Stockholm voor de JBZ-raad. Vandaag spreek ik met mijn Europese collega’s over het Europese asiel en migratiebeleid. Daarbij is mijn inzet: zorgen voor betere terugkeerafspraken, huidige Dublinafspraken naleven en de buitengrenzen verbeteren.

Woon je in het buitenland en wil je stemmen voor de Eerste Kamer?

Registreer je dan op deze website vóór 1 februari. 👇
http://nederlandwereldwijd.nl/stemmen-buitenland/registreren

Load More